Practicle examples

Patrick van Tilburg
Dat stoppen met je bedrijf ook perspectief kan bieden, ondervond Patrick van Tilburg. Door de groei en ontwikkeling van EXPOMotion liep hij vast in de hoeveelheid uitvoerende werkzaamheden. En toen kwam ook nog eens Corona.
Ma Bella Cakery
Na een scheiding van haar ex-man (tevens zakenpartner) besloot Monique Nguyen alleen verder te gaan met haar bedrijf Ma Bella Cakery. De privésituatie, een verbouwing en het runnen van de zaak werd haar te veel en leidde tot problemen in de cashflow.
Rafael Schijff van RSS NanoCoatings BV
Om verder te groeien en een bedrijfspand aan te kopen is geld nodig. Dat was voor RSS NanoCoatings de reden om contact op te nemen met MKBDoorgaan.nl. Wij hielpen eigenaar Rafael Schijff met financiering zodat hij deze stappen kon zetten.
The Read Shop Almere-Haven
MKBDoorgaan.nl hielp ondernemer Eric Herni in zijn zoektocht naar structurele financiële oplossingen voor zijn boekwinkel. Dankzij onze hulp kan Eric zich nu eindelijk volledig focussen op zijn winkel, de klanten en het assortiment.
Each One Teach One Holland biedt biografische coaching. Eigenaresse Anna van der Wal-Annema kon hulp gebruiken op zakelijk gebied en nam contact op met MKBDoorgaan.nl. Ondernemersadviseur Jacqueline Knapen koppelde haar aan businesscoach Gerard Keg.
Team Recht Door Zee
Recht Door Zee wilde verder groeien, dat was voor Monique Ballering-van der Laan de reden om op zoek te gaan naar een coach die het bedrijf hiermee kon helpen.
Dave Saya
MKBDoorgaan.nl hielp ondernemer Dave Saya uit de schulden en begeleidde hem bij het herorganiseren van zijn businessplan.
Empower Your Steps Rosanna Jong
MKBDoorgaan.nl helped entrepreneur Rosanna Jong to find financing for a car and resources for her dance school.
Tip Top Toers
Erwin Mulder from transport company Tip Top Toers got the financing to buy a big bus thanks to the help of MKBDoorgaan.nl.
Marius Verschuuren
Marius Verschuuren of Thijs Logistiek found growth financing thanks to MKBDoorgaan.nl
Erik Fredrikze
Director Eric Fredrikze of Errakal N.V. in Geleen found the right financing for his company thanks to MKBDoorgaan.nl.
MKBDoorgaan.nl helped Glass Care in the field of financing and business coaching.
Process director Marga Janse got insight, thanks to MKBDoorgaan.nl, into what steps she can take as an entrepreneur.
Horeca entrepreneur Dennis Goossens of Het Wapen van Ens asked MKBDoorgaan.nl for help with a financial problem.
MKBDoorgaan.nl brought owners Hilde and Wout into contact with the right people who could help them with their issues.
Business