Latest news

Geldfit Zakelijk
 Fri 30 Oct 2020 
Sinds 27 oktober jongstleden is Geldfit Zakelijk een pilot gestart met MKBDoorgaan.nl. Een zeer waardevolle samenwerking, zeker met het oog op de impact van de coronacrisis die een tweede fase is ingegaan.
Ondernemer deelt verhaal aan NOS
 Fri 07 Aug 2020 
Afgelopen zaterdag was er in het NOS journaal aandacht voor ondernemers die door de Coronacrisis diep in de schulden zijn geraakt. Een van de ondernemers die wij helpen, deelt haar verhaal voor de camera.
Welkom
 Fri 24 Jul 2020 
De afgelopen tijd zijn een aantal nieuwe gespecialiseerde partijen aangesloten bij MKBDoorgaan.nl. Wij verwelkomen de volgende nieuwe tweedelijnspartijen:
Factsheet MKBDoorgaan.nl juni 2020
 Fri 24 Jul 2020 
In onze nieuwste factsheet delen wij hoeveel ondernemers wij al hebben bijgestaan op het gebied van financiering, bedrijfsadvies en coaching.
Piet Neijt over pilot Spoedhulp MKBDoorgaan.nl in Nieuwsuur
 Fri 12 Jun 2020 
Faillissementsrechter Piet Neijt licht in de uitzending van Nieuwsuur van 10 juni de pilot Spoedhulp toe die onlangs gestart is in samenwerking met MKBDoorgaan.nl en Zelfstandigenloket Flevoland.
Webinars BKL en OVDD MKBDoorgaan.nl
 Fri 12 Jun 2020 
In samenwerking met Bedrijfskring Lelystad en Ondernemersvereniging De Driehoek organiseren we op 25 juni webinars over ondernemen in crisistijd.
Webinar Laten we samen doorgaan
 Fri 12 Jun 2020 
Ron Lemmens van New Business Radio sprak met Jacqueline Zuidweg en Jannie van den Berg over de uitdagende tijden waar ondernemers nu mee te maken.
Webinar Ondernemen in crisistijd
 Fri 24 Apr 2020 
Op 14 april 2020 organiseerden Centraal Beheer een webinar over ondernemerschap in crisistijd.
Boost Talk
 Fri 24 Apr 2020 
Onlangs interviewde Wilma van Dartel namens zzp nob boost Jacqueline Zuidweg. In de video legt Jacqueline uit hoe MKBDoorgaan.nl zzp'ers kan helpen voordat ze in de financiële problemen komen door de coronacrisis.
 Fri 10 Apr 2020 
Op 14 april organiseert Centraal Beheer een webinar over ondernemerschap in crisistijd. Samen met Jacqueline Zuidweg (MKBDoorgaan.nl) en Kees de Jong (nlgroeit).