Maak kennis met Margo Huijerjans

Wie werken er allemaal bij MKBDoorgaan.nl? Wij laten u graag maandelijks kennismaken met onze teamleden en bedrijfskundigen. Deze maand stelt Margo Huijerjans, regiocoördinator Zuid Nederland en bedrijfskundige bij MKBDoorgaan.nl, zich voor.

Ik ben Margo Huijerjans en sinds 2014, als bedrijfskundige en regiocoördinator Zuid Nederland, actief voor Stichting MKBDoorgaan.nl. Na ruim 16 jaar ervaring in de bancaire sector voelde ik de behoefte om vanuit een onafhankelijke positie ondernemers te adviseren en ondersteunen. Het MKB is de motor van onze economie en daar moeten we zuinig op zijn. De loketfunctie die mkbdoorgaan.nl biedt aan ondernemers miste ik in Nederland.

Ondernemers willen ondernemen en datgene doen waar ze goed in zijn. Vraagstukken buiten de comfortzone van een ondernemer worden vaak uit de weg gegaan. Door ondernemers laagdrempelig de mogelijkheid te bieden om vroegtijdig advies in te winnen, kunnen (financiële) problemen worden voorkomen.

De tevredenheid van de ondernemers die wij hebben geholpen bevestigt onze toegevoegde waarde

Naast mijn werkzaamheden voor MKBDoorgaan.nl adviseer en begeleid ik, vanuit mijn onderneming 'ZYCHT Advies & Financial Coaching’ ondernemers met financierings- en bancaire vraagstukken.

Voor mij is ondernemen vooruit kijken en anticiperen op veranderingen

Bepaal je visie en klankbord regelmatig met een deskundige. Ik geniet dagelijks van het zelfstandig ondernemerschap. Ik krijg energie van de complexe vraagstukken die ondernemers mij toe vertrouwen en van inspirerende mensen die ik ontmoet.

Business