Dienstverlening MKBDoorgaan.nl nu ook online beschikbaar

We zijn live met onze nieuwe website en daarmee is onze dienstverlening nu ook online beschikbaar voor iedere ondernemer die hulp nodig heeft.

Ondernemers met een hulpvraag vullen de korte vragenlijst in en zien direct welke partijen kunnen helpen. Inmiddels zijn al meer dan 150 partijen gespecialiseerd in financiering, bedrijfsadvies of coaching bij ons aangesloten. Ondernemers kunnen ook nog steeds met ons contact opnemen voor een gratis informerend gesprek.

De aanvulling online, naast offline is een bewuste keuze die de dienstverlening laagdrempeliger maakt voor ondernemers. Het is voor een ondernemer al moeilijk genoeg om hulp te zoeken en daar willen wij ze een handje bij helpen. Want hoe kom je als ondernemer aan werkkapitaal? Hoe bereik je meer klanten? Hoe zorg je dat je je werknemers aan het werk houdt? Hoe kan je je bedrijf laten groeien? Of het nou goed of minder goed gaat met een onderneming, elke ondernemer loopt wel eens met dit soort vraagstukken rond. MKBDoorgaan.nl vormt hiermee het platform voor ondernemers die (financiële) hulp kunnen gebruiken.

Al 963 ondernemers geholpen

Sinds de start van MKBDoorgaan.nl in 2014 zijn al 963 ondernemers geholpen. Met de nieuwe website hopen initiatiefnemers Jacqueline Zuidweg en Jannie van de Berg nog meer ondernemers te kunnen helpen.

Hoe werkt het?

Ondernemers met een hulpvraag vullen de korte vragenlijst (max. 5 vragen) in op www.mkbdoorgaan.nl en zien vervolgens welke partijen kunnen helpen. Via de website kan de ondernemer direct contact opnemen met een geschikte partij. Ondernemers kunnen zich ook aanmelden voor een gratis informerend gesprek met ons en indien nodig een quickscan. Dankzij steun van Instituut Gak, provincies en gemeenten kunnen wij ondernemers en ZZP’ers onafhankelijk en kosteloos ondersteunen.

Business