Schulddienstverlening voor ondernemers, vroegsignalering en samenwerking

Date: 
Thursday, 17 January 2019 - 1:00pm to 4:30pm
Op donderdag 17 januari 2019 organiseren de teams Team Schuldsanering & Ondernemers en het Regionaal bureau zelfstandigen van de Gemeente Zwolle in samenwerking met MKBDoorgaan.nl een bijeenkomst.

Het thema van de bijeenkomst is ‘Schulddienstverlening voor ondernemers, vroegsignalering en samenwerking’. Wij vinden het belangrijk om juist ook de dienstverlening voor ondernemers ter voorkoming en het oplossen van financiële problemen onder de aandacht te brengen. De samenwerking met stakeholders is hierin onmisbaar.

Over de partijen
Team Schuldsanering & Ondernemers (TSO) geeft advies aan ondernemers met schulden en biedt daarnaast schuldbemiddelingstrajecten aan. Daarnaast heeft het Regionaal bureau zelfstandigen (Rbz) tot doel om zelfstandig ondernemerschap te bevorderen en te behouden. Zij bieden een helpende hand als doorgaan met het bedrijf geen optie meer is. MKBDoorgaan is hét platform voor een snelle verbinding tussen vroegsignalering en praktische ondersteuning. Dankzij steun van onder andere de Provincie Overijssel is de hulp van de stichting kosteloos voor ondernemers in Overijssel.

Bent u erbij?
U bent van harte welkom om de bijeenkomst in het stadhuis van Zwolle bij te wonen. Graag horen wij vóór 8 januari 2019 of u aanwezig bent. Aanmelden kan via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wij hopen u op 17 januari te mogen begroeten!

Programma
13.00  Inloop met koffie en thee
13.30  Welkomstwoord door Marco Florijn
13.40  Inhoud programma
13.45  Interview met wethouder Klaas Sloots over algemeen belang SHVO
14.15  Plan SHVO Zwolle door Jan Pitstra van Team S&O

14.30  Pauze
14.45  Verdieping BBZ en levensvatbaarheidsonderzoek door Jacob Gent van het Rbz
15.00  Vroegsignalering en samenwerking door Jannie van den Berg van MKBDoorgaan.nl
15.15  Discussieborrel
15.45  Afsluiting door Marco Florijn
16.00  Napraten

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeerplaats vindt u binnen de grachten aan de Potgietersingel. Voor dit terrein betaalt u vooraf. U kunt ook net buiten de grachten parkeren op het parkeerdek Emmawijk of het parkeerterrein Burgemeester Van Roijensingel. Hier betaalt u achteraf. In de Sassenstraat en de Lombardstraat is een beperkt aantal gehandicaptenparkeerplaatsen.

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station Zwolle loopt u in ongeveer 10 minuten naar het Stadhuis. De bushaltes Sassenpoort en Eekwal zijn het dichtst bij het Stadhuis.

 

Location: 
Grote Kerkplein 15
Panoramazaal
8011 PK Zwolle
Netherlands
Business