MKBDoorgaan.nl aanwezig op Ondernemersdag in Zwolle op 19 september

Ondernemersdagen.com organiseert in samenwerking met Interpolis en de Rabobank op donderdag 19 september een gratis Ondernemersdag in het PEC Zwolle stadion te Zwolle. MKBDoorgaan.nl is ook aanwezig om kennis te delen.

De avond bevat veel informatie en kennis over ondernemerschap en is bedoeld voor startende ondernemers, starters, eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups. Vele kennispartners delen hun kennis via een informatiemarkt en diverse workshops en seminars. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt. Het evenement is gratis te bezoeken.
 
Programma
Ervaren bedrijven en ondernemers uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Ook voor bedrijven die al wat langer mee gaan en die toe zijn aan een volgende stap, is het een zeer waardevolle avond. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een informatiemarkt, diverse seminars en workshops en toets je haalbaarheid sessies. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.
 
Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via www.ondernemersdagen.com/zwolle2019.