Each One Teach One Holland

Each One Teach One Holland biedt biografische coaching. Eigenaresse Anna van der Wal-Annema kon hulp gebruiken op zakelijk gebied en nam contact op met MKBDoorgaan.nl. Ondernemersadviseur Jacqueline Knapen koppelde haar aan businesscoach Gerard Keg.

The company

Als biografisch coach is het mijn missie dat jij vanuit onbevangenheid leeft. Vrij van oordelen en zonder belemmeringen van jouw verleden. Met vaardigheden om de lessen uit jouw verleden speels in te zetten in jouw verdere levensverhaal. Tijdens de coaching bespreken we de belangrijkste levensgebeurtenissen en zetten die allemaal op een rijtje. Hierdoor krijg je overzicht en herken je beter welke patronen terugkerend zijn. Je ziet welk gedrag je gaandeweg aangeleerd hebt en onderzoekt of dit je nog steeds dient of niet. Coachtrajecten bied ik onder andere aan in de vorm van een minivakantie waarbij je er een midweek tussenuit bent.

The problem

Ik kon wel wat hulp gebruiken bij de zakelijke kant van mijn onderneming. Voornamelijk in het opzetten van een goed strategisch stappenplan, ondernemingsplan en een begroting voor de komende jaren. Mijn eerstvolgende doel is namelijk om een eigen locatie ergens in de natuur te hebben waar ik de coachtrajecten kan aanbieden.

The solution

MKBDoorgaan heeft mij gekoppeld aan businesscoach Gerard Keg van Kegcoach. Zijn manier van werken sluit goed aan op hoe ik te werk ga (de persoonlijke benadering) waarbij de diepere drijfveren en onbewuste competenties naar boven worden gehaald. Omdat ik starter ben en financieel (nog) niet vermogend ben om dit zelf te kunnen betalen, ben ik ontzettend dankbaar voor het feit dat dit nu via MKBDoorgaan.nl wel gerealiseerd kan worden!

Mijn contactpersoon bij MKBDoorgaan.nl was Jacqueline Knapen en ik vond haar erg persoonlijk en betrokken. Ze heeft mij tijdens ons eerste gesprek al meerdere tips gegeven over juridische aspecten en ze tipte me over bedrijven waar ik eventueel samenwerkingen mee kon aangaan. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces, werd er een helder en scherp rapport opgesteld aan de hand van mijn verhaal en is er serieus gekeken naar waar ik het beste mee geholpen zou zijn. Dat geeft mij het gevoel dat ze het goed met mij voor hebben.

Het traject met de businesscoach is nog in volle gang, maar er vinden nu al grote ontwikkelingen plaats. Ik vermoed dan ook dat ik vanaf januari vol zal zitten met mijn praktijk. Daarnaast merk ik dat mensen steeds bekender raken met wat ik doe en dat ze steeds meer serieus geïnteresseerd raken. Het komt dus steeds meer naar me toe en dat is heel fijn om te merken.
 

Category: 
Coaching
Logo EOTO
Business