logo mkbdoorgaan mobiel

Maak kennis met Margo Huijerjans

Margo_Huijerjans_23 MKBDoorgaan.nl - Nieuws

Wie werken er allemaal bij MKBDoorgaan.nl? Wij laten u graag maandelijks kennismaken met onze teamleden en bedrijfskundigen. Deze maand stelt Margo Huijerjans, regiocoördinator Zuid Nederland en bedrijfskundige bij MKBDoorgaan.nl, zich voor.

Lees meer

Tweedelijnspartij aan het woord

Sandra_Luijken_3 MKBDoorgaan.nl - Nieuws

Bij MKBDoorgaan.nl zijn meer dan 100 gespecialiseerde partijen aangesloten op het gebied van bedrijfsadvisering, coaching en financiering om ondernemers verder te helpen. Eén daarvan is Make it Real, een platform voor zelfmanagement, empowerment en participatie opgezet door Sandra Luijken.

Lees meer

Doorverwijzen

schakel-300x225 MKBDoorgaan.nl - Nieuws

Van accountant tot arts, en van relatiebeheerder bij de bank tot relatietherapeut: er zijn veel mensen in de directe omgeving van een ondernemer die kunnen onderkennen dat hij of zij behoefte heeft aan hulp of ondersteuning. Het kan zijn dat er al een (financieel) probleem is, maar ook de onmogelijkheid om groeifinanciering te krijgen, kan een ondernemer uiteindelijk in de problemen brengen.

Lees meer

MKBDoorgaan.nl krijgt een nieuwe website

template-1599665_1280_300 MKBDoorgaan.nl - Nieuws

MKBDoorgaan.nl gaat haar dienstverlening ook volledig online mogelijk maken. Hiervoor wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe website. Ondernemers kunnen straks zelf kiezen of ze van de online of offline dienstverlening gebruik willen maken.

Lees meer