logo mkbdoorgaan mobiel

Nuon start samenwerking met MKBDoorgaan.nl om ondernemers te helpen die hun rekening niet kunnen betalen

Energieleverancier Nuon is een samenwerking gestart met stichting MKBDoorgaan.nl om ondernemers bij wie de zaken tijdelijk wat minder gaan vroegtijdig hulp te kunnen bieden. Door deze bedrijven in contact te brengen met collega-ondernemers voor bijvoorbeeld coaching of financieringsmogelijkheden zorgen we samen dat deze bedrijven er weer bovenop komen. Zodat ze straks weer een gezond bedrijf hebben en gewoon hun rekeningen kunnen betalen.

Lees meer

Terugblik event Financieel Gezond Ondernemen in Gooise Meren

Op dinsdag 12 december 2017 organiseerden Gemeente Gooise Meren en MKBDoorgaan.nl een geslaagde bijeenkomst over financieel gezond ondernemen in het gemeentehuis van Bussum. Deze bijeenkomst vormde de start voor MKBDoorgaan.nl in Gooise Meren. Ondernemers met (financiële) problemen kunnen kosteloos gebruikmaken van de dienstverlening. Doel van de samenwerking is het vergroten van de overlevings- en groeikansen van ondernemers.

Lees meer

Al 800 ondernemers met (financiële) problemen geholpen door MKBDoorgaan.nl

De landelijke werkende non-profit stichting MKBDoorgaan.nl, voorheen MKB Doorstart, heeft inmiddels al 800 ondernemers met (financiële) problemen geholpen. De onafhankelijke en kosteloze dienstverlening is beschikbaar voor ondernemers in heel Nederland. In de provincies Flevoland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland kan MKBDoorgaan.nl extra diensten aanbieden dankzij ondersteuning vanuit provincies en gemeenten.

Lees meer

Welkom!

Deze maand verwelkomt MKBDoorgaan.nl de volgende nieuwe tweedelijnspartijen: DAS Factoring, Teuwenschouten, Repairing Balance, De Zakencoach, Princip.al, Lease & Finance House en SmartFunding.

Lees meer

Factsheet november 2017

Onze factsheet is weer bijgewerkt. In de factsheet van november 2017 ziet u onder andere hoeveel ondernemers wij al geholpen hebben en op welk vlak zij geholpen zijn.

Lees meer