logo mkbdoorgaan mobiel

MKBDoorgaan.nl in Europa

Helsinki_300_200 MKBDoorgaan.nl - Nieuws

In juni nam Jacqueline Zuidweg deel aan een Nibud-studiereis naar Tallinn en Helsinki met als thema 'Financieel gedrag'. Er werd onder meer een bezoek gebracht aan het Ministerie van Financiën in Estland.

Lees meer

Terugblik: MKBDoorgaan.nl op Startersdag

Startersdag_7_juni_Jacqueline_300 MKBDoorgaan.nl - Nieuws

Op 7 juni was MKBDoorgaan.nl aanwezig op de Startersdag in Roosendaal. Het was een zeer succesvolle startersdag met veel interactie. Zowel starters als niet-starters lieten zich informeren. Jacqueline Zuidweg verzorgde namens MKBDoorgaan.nl een presentatie over financieel gezond ondernemen en het belang van een goede voorbereiding.

Lees meer

Maak kennis met Richard Buitink

Richard_Buitink_1_300 MKBDoorgaan.nl - Nieuws

Wie werken er allemaal bij MKBDoorgaan.nl? Wij laten u graag maandelijks kennismaken met onze teamleden en bedrijfskundigen. Deze maand stelt Richard Buitink, bedrijfskundige bij MKBDoorgaan.nl, zich voor.

Lees meer

Draag als ondernemer bij aan de wetenschap

Vragenlijst_EUR_300_200 MKBDoorgaan.nl - Nieuws

Onderzoekers van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) doen onderzoek naar ervaringen in het ondernemerschap. Door kort enkele vragen te beantwoorden over hoe ondernemend u bent en uw ervaringen met ondernemerschap kan EUR nieuwe inzichten verkrijgen en kan de dienstverlening aan ondernemers verbeterd worden! Ga naar de vragenlijst

Lees meer