Empower Your Steps

MKBDoorgaan.nl hielp ondernemer Rosanna Jong bij het vinden van financiering voor een auto en middelen voor haar danschool.

Het bedrijf

Empower Your Steps is een danschool voor jong en oud. Eigenaar Rosanna Jong verzorgt zowel reguliere lessen als workshops voor basis- en middelbare scholen. 

Het probleem

Vol passie run ik sinds kort een dansschool Empower Your Steps voor jong en oud. Naast de reguliere lessen voor jong en oud geef ik ook workshops voor basis- en middelbare scholen door heel Nederland. Hiervoor had ik meer middelen en een auto nodig, omdat het best zwaar was om naar verre plekken te reizen met de trein. Hierdoor moest ik vaak opdrachten afslaan. Met de middelen wil ik de dansschool meer promoten om meer klanten te werven. Bij het aanvragen van een krediet kreeg ik vele afwijzingen omdat de banken het een te groot risico vinden.

De oplossing

MKBDoorgaan.nl zocht voor mij naar de juiste financierder en ik werd ook doorverwezen naar het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering voor het aanpassen van mijn bedrijfsplan. Ik geef veel workshops door heel Nederland maar had hiervoor vervoer nodig. MKBDoorgaan.nl gaf mij heel wat opties, onder andere om contact op te nemen met auto lease bedrijven voor startende ondernemers. Dankzij dit advies kon ik binnen een week een contract tekenen en mijn auto ophalen. Op dit moment krijgt mijn ondernemingsplan een enorme shift waardoor het makkelijker zal gaan om een krediet aan te vragen voor de middelen die nog nodig zijn om mijn dansschool uit te bereiden.

De dienstverlening van MKBDoorgaan.nl was en is ontzettend goed en vertrouwd. Het was fijn dat MKBDoorgaan.nl met mij meedacht en ik kon met alle vragen bij mijn adviseur terecht. Als startende ondernemer vond ik het heel lastig om het juiste pad te bewandelen. MKBDoorgaan.nl was voor mij een brug naar alle hulpmiddelen die ik nodig heb om nu in vrijheid en gemotiveerd te kunnen ondernemen.

Met Empower Your Steps gaat het nu super en de vooruitzichten zijn geweldig! Ik kan nu al meer workshops geven door heel Nederland. Zodra het plan compleet is kan ik weer verder om een financieringsaanvraag in te dienen met een vernieuwd plan! En MKBDoorgaan.nl staat nog steeds voor mij klaar.

 

Category: 
Bedrijfsadvisering
Financiering
Business