Errakal N.V.

Directeur Eric Fredrikze van Errakal N.V. in Geleen heeft dankzij MKBDoorgaan.nl de juiste financiering gevonden voor zijn bedrijf.

Het bedrijf

Errakal N.V. kalibreert hoeveelheidsmeters op gassen en vloeistoffen. Kalibreren kun je vergelijken met het controleren van een weegschaal in de supermarkt. Je wilt graag dat de kilo die je afweegt ook echt een kilo is. 

Het probleem

De huisbank van Errakal N.V. was niet meer geïnteresseerd en daardoor moest ik op zoek naar nieuwe financiers. Ik was op zoek naar contacten die een goede naam hadden en mij konden helpen. 

De oplossing

MKBDoorgaan.nl heeft mij in contact gebracht met contactpersonen die ons konden helpen. Onder andere een crowdfundcoach van Collin Crowdfund heeft ons goed geholpen. Samen met de Rabobank en een derde onafhankelijke partij is er een financieringsconstructie op touw gezet. En die is op dit moment effectief. Deze financiering kun je zien als een groeifinanciering. Ik verwacht een omzetgroei van drie keer de huidige omzet en ons personeelsbestand zal met twee werknemers toenemen.  

De snelheid van MKBDoorgaan.nl was overweldigend en dankzij de hulp is het balletje gaan rollen. Ook de contactpersonen met wie zij mij in contact hadden gebracht, reageerden snel en geïnteresseerd. 
 

Category: 
Financiering
Business