GlassCare

MKBDoorgaan.nl hielp Glass Care op het gebied van financiering en bedrijfscoaching.

Het bedrijf

Henk Veldman heeft een bedrijf in autoruiten en truckruiten. Daarnaast houdt GlassCare zich ook bezig met het blinderen van autoruiten. Dit doet GlassCare voor een groot gedeelte voor garagebedrijven en transportbedrijven.

Het probleem

Het was duidelijk dat het niet goed ging met ons bedrijf. De omzet liep terug en we hadden in volle hevigheid te maken met de gevolgen van de crisis zoals de hele autobranche daar mee te maken kreeg. Maar ook bij mij als ondernemer was er chaos in mijn hoofd. 

De oplossing

We zijn op twee manieren geholpen door MKBDoorgaan.nl. De financiering is opnieuw tegen het licht gehouden en ik mocht gebruik maken van bedrijfscoaching. Dat is voor mij echt een ommekeer geweest in hoe ik in mijn bedrijf sta en ook hoe ik zelf functioneer. Het gaat nu goed met het bedrijf en ik heb inmiddels weer personeel aangenomen. We zijn twee jaar achter elkaar met meer dan 10 procent gegroeid in de omzet. We zijn gewoon weer goed bezig.

Wat mij heel erg aansprak was de persoonlijke benadering waarbij ik voor het eerst niet het gevoel had dat ik lastig was, maar dat ik echt begrepen werd. Als ik deze hulp niet had gehad op het juiste moment, denk ik dat ik de handoek in de ring had moeten gooien. 
 

Category: 
Bedrijfsadvisering
Coaching
Financiering