Het wapen van Ens

Horecaondernemer Dennis Goossens van Het Wapen van Ens vroeg MKBDoorgaan.nl om hulp bij een financieel vraagstuk.

Het bedrijf

Restaurant en Zalencentrum Het wapen van Ens is de horeca-onderneming van Dennis Goosens.

Het probleem

Vanwege de verleging van de N50 heb ik hele zware tijden gekend en onstond er een financieel vraagstuk. Mijn toenmalige financierder kon aan die vraag niet voldoen. Dus toen ik ging ik zoeken naar andere wegen. Via de ondernemersvereniging in de gemeente Noordoostolder kwam ik toen bij MKBDoorgaan.nl. 

De oplossing

Eenmaal in contact met MKBDoorgaan.nl werd er al snel een vervolgafspraak gemaakt en kreeg ik een bedrijfskundige toegewezen. Deze bedrijfskundige heeft mijn ogen weer geopend en samen met mij gekeken naar de oplossingen die er waren. Bij mijn toenmalige financiële instelling deed ik ook een aanvraag, waarbij ik op voorhand al het gevoel had dat ik nee als antwoord zou krijgen en dat bleek ook zo. 

Via de bedrijfskundige kreeg ik toen de optie om via het MKBDoorstartfonds te financieren. Dat was een heel mooi en duidelijk voorstel. Alleen gaandeweg het proces diende zich andere mogelijkheden aan en tevens een nieuwe financierder. De gegevens die ik van de bedrijfskundige gekregen had, heb ik gebruikt om de financieringsaanvraag te doen. En dat is gelukt. Mede omdat het MKBDoorstartfonds mogelijkheden bood, zag mijn huidige financiele instelling ook gewoon mogelijkheden in het hele verhaal. Daarnaast heeft de bedrijfskundige van MKBDoorgaan.nl mij ook een horeca-adviseur aangereikt. Daar heb ik heel veel aan gehad. 

Vanaf het moment dat ik bij MKBDoorgaan.nl aankwam met mijn vraagstuk hebben ze mij serieus genomen, geluisterd naar mijn verhaal, zich erin verdiept en naar oplossingen gezocht.
 

Category: 
Financiering