Innovatief Leren Leren

Procesregisseur Marga Janse kreeg dankzij MKBDoorgaan.nl inzicht in welke stappen zij kan zetten als ondernemer.

Het bedrijf

Marga Janse, eigenaar van Innovatief Leren Leren, is procesregisseur van verandertrajecten. Ik zorg ervoor dat mensen die in een nieuwe situatie gaan samenwerken dat ook op goede en leuke manier kunnen doen. Vaak vragen ze zich af 'Hoe doen we dat eigenlijk met elkaar?' In mijn rol als trainer/coach help ik ze daarbij. 

Het probleem

Ik heb ooit een stamrecht bv opgericht toen ik vertrok bij mijn laatste werkgever en elf jaar later vroeg ik me af of dit nog steeds een goede constructie is om vanuit te ondernemen. Daar liep ik veel over te tobben en te denken. Iemand in mijn netwerk adviseerde mij toen om contact op te nemen met MKBDoorgaan.nl.

De oplossing

Het begon met een uitgebreid telefoongesprek waarbij al veel zaken besproken werden. Vervolgens heb ik met een adviseur van MKBDoorgaan.nl gesproken en die adviseerde mij om met een fiscalist verder te praten. Dat heb ik ook gedaan en dat was ongeloofelijk verhelderd. Waarom heb ik dat nooit eerder gedaan, dacht ik bij mezelf. Dit heeft allemaal in een heel kort tijdsbestek plaatsgevonden. Het ging snel en het was heel prettig. Het was heel fijn dat een onafhankelijke organisatie als MKBDoorgaan.nl met mij meedacht.

 

Category: 
Coaching
Business