Tip Top Toers

Erwin Mulder van vervoersbedrijf Tip Top Toers kreeg dankzij de hulp van MKBDoorgaan.nl de financiering rond om een grote bus aan te schaffen.

Het bedrijf

Vanaf het prille begin in 2002 is Tip Top Toers actief in het personenvervoer met een kleine 15seater, waarmee eigenaar Erwin Mulder veel reed voor verschillende doelgroepen/activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan concertgangers, vrijgezelparty's, acteurs voor theatervoorstellingen, schoolreisjes, maar ook in het geval van treinstremming. Inmiddels is zijn zoon Jesse Mulder mede-eigenaar van Tip Top Toers. 

Het probleem

We wilden graag een grote bus aanschaffen, maar bij elke financierder werd ons om cijfers gevraagd met betrekking tot een grote bus. Aangezien we nog geen grote bus hadden, kon men niets met onze huidige cijfers.

De oplossing

Via onze boekhouder kwamen we in contact met MKBDoorgaan.nl. Men wist gelijk van aanpakken, doorpakken en niet meer loslaten. Alle paden die we konden bewandelen, zijn bewandeld. Met als prachtig eindresultaat dat we onze grote bus konden aanschaffen.

Met Tip Top Toers gaat het nu buitengewoon goed, we kunnen bij lange na niet voldoen aan de vraag naar onze mooie bus, sterker nog, het idee voor een 2e bus zit in een stroomversnelling.
 

Category: 
Financiering
Business