Praktijkvoorbeelden

Patrick van Tilburg
Dat stoppen met je bedrijf ook perspectief kan bieden, ondervond Patrick van Tilburg. Door de groei en ontwikkeling van EXPOMotion liep hij vast in de hoeveelheid uitvoerende werkzaamheden. En toen kwam ook nog eens Corona.
Ma Bella Cakery
Na een scheiding van haar ex-man (tevens zakenpartner) besloot Monique Nguyen alleen verder te gaan met haar bedrijf Ma Bella Cakery. De privésituatie, een verbouwing en het runnen van de zaak werd haar te veel en leidde tot problemen in de cashflow.
Rafael Schijff van RSS NanoCoatings BV
Om verder te groeien en een bedrijfspand aan te kopen is geld nodig. Dat was voor RSS NanoCoatings de reden om contact op te nemen met MKBDoorgaan.nl. Wij hielpen eigenaar Rafael Schijff met financiering zodat hij deze stappen kon zetten.
The Read Shop Almere-Haven
MKBDoorgaan.nl hielp ondernemer Eric Herni in zijn zoektocht naar structurele financiële oplossingen voor zijn boekwinkel. Dankzij onze hulp kan Eric zich nu eindelijk volledig focussen op zijn winkel, de klanten en het assortiment.
Each One Teach One Holland biedt biografische coaching. Eigenaresse Anna van der Wal-Annema kon hulp gebruiken op zakelijk gebied en nam contact op met MKBDoorgaan.nl. Ondernemersadviseur Jacqueline Knapen koppelde haar aan businesscoach Gerard Keg.
Team Recht Door Zee
Recht Door Zee wilde verder groeien, dat was voor Monique Ballering-van der Laan de reden om op zoek te gaan naar een coach die het bedrijf hiermee kon helpen.
Dave Saya
MKBDoorgaan.nl hielp ondernemer Dave Saya uit de schulden en begeleidde hem bij het herorganiseren van zijn businessplan.
Empower Your Steps Rosanna Jong
MKBDoorgaan.nl hielp ondernemer Rosanna Jong bij het vinden van financiering voor een auto en middelen voor haar danschool.
Tip Top Toers
Erwin Mulder van vervoersbedrijf Tip Top Toers kreeg dankzij de hulp van MKBDoorgaan.nl de financiering rond om een grote bus aan te schaffen.
Marius Verschuuren
Marius Verschuuren van Thijs Logistiek vond groeifinanciering dankzij MKBDoorgaan.nl
Erik Fredrikze
Directeur Eric Fredrikze van Errakal N.V. in Geleen heeft dankzij MKBDoorgaan.nl de juiste financiering gevonden voor zijn bedrijf.
MKBDoorgaan.nl hielp Glass Care op het gebied van financiering en bedrijfscoaching.
Procesregisseur Marga Janse kreeg dankzij MKBDoorgaan.nl inzicht in welke stappen zij kan zetten als ondernemer.
Horecaondernemer Dennis Goossens van Het Wapen van Ens vroeg MKBDoorgaan.nl om hulp bij een financieel vraagstuk.
MKBDoorgaan.nl brought owners Hilde and Wout into contact with the right people who could help them with their issues.