Doorverwijzen of meedoen

Van accountant tot arts, en van relatiebeheerder bij de bank tot relatietherapeut: er zijn veel mensen rond een ondernemer die kunnen onderkennen dat hij of zij behoefte heeft aan hulp of ondersteuning. Het kan zijn dat er al een (financieel) probleem is, maar ook de onmogelijkheid om groeifinanciering te krijgen, kan een ondernemer uiteindelijk in de problemen brengen. Hoe eerder de ondernemer een dreigend probleem ook zelf herkent, hoe beter dat is voor het bedrijf.

Vroegsignalering

Hoe langer een probleem de mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen, hoe lastiger het wordt om nog hulp te bieden: vroegsignalering is dus van het allergrootste belang. Daarom wil MKBDoorgaan ook graag samenwerken met partijen die vanuit hun professie te maken hebben met ondernemers, en zo wellicht zicht hebben op problemen die zich bij de onderneming ontwikkelen, of die zouden kunnen ontstaan omdat groei van het bedrijf niet mogelijk lijkt.

Help ons helpen

Je kunt ons, maar vooral de ondernemer die in de problemen dreigt te komen, helpen door hem of haar te attenderen op MKBDoorgaan en de kosteloze hulp. Dat kan door onze folders op je kantoor beschikbaar te stellen, door een link naar MKBDoorgaan op je site op te nemen, door in je persoonlijke contacten naar ons te verwijzen. Kortom: help ons om in de kern gezonde bedrijven weer een toekomst te bieden en te groeien. Wil je meer weten, of wil je materiaal ontvangen, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.


Meedoen? 

schakel-300x225.jpegWil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie om aan te haken bij de dienstverlening van MKBDoorgaan? Sinds de start in Flevoland in 2014 heeft MKBDoorgaan een uitgebreid landelijk netwerk opgebouwd. Met de landelijke uitrol ontstaat ook ruimte voor nieuwe samenwerkingspartners.

  • Ben je iemand die te maken heeft met ondernemers met een hulpvraag, maar niet, of niet op alle terreinen hulp kan bieden? Lees dan hierboven hoe je naar ons kunt doorverwijzen.
  • Ben je een adviseur of bedrijf actief op het vlak van financiering, bedrijfsadvisering of coaching, en inzetbaar in de tweede lijn? Dan zijn wij wellicht geïnteresseerd om met je in contact te komen. Gebruik daarvoor s.v.p. het contactfomulier.
Business