Contact

Of het nou goed of minder goed gaat met je onderneming, elke ondernemer loopt weleens met vraagstukken rond. Hoe kom je aan werkkapitaal? Welke richting wil je op met je onderneming? Hoe bereik je meer klanten? Hoe kan je je bedrijf laten groeien? Met dat soort vragen helpen wij je graag verder. Je kunt je hieronder aanmelden voor een gratis gesprek met MKBDoorgaan.

Wat kun je verwachten?
Aan de hand van een telefonisch informerend gesprek brengen wij de actuele situatie van je onderneming in kaart. Indien van toepassing vindt een warme overdracht naar een gespecialiseerde partij plaats die je verder helpt. In bepaalde gevallen vindt aanvullend een persoonlijk gesprek plaats waarbij we een quickscan uitvoeren. Deze quickscan geeft een globaal inzicht in de (financiële) situatie van je bedrijf en wat de mogelijkheden zijn om tot verbetering en/of groei te komen. Indien vervolgstappen wenselijk zijn, vindt een warme overdracht plaats naar een gespecialiseerde partij die je verder helpt.

Dankzij de nauwe samenwerking tussen publiek & private organisaties, een groot aantal gemeenten, provincie Flevoland en de Nederlandse Schuldhulproute kunnen wij onze hulp kosteloos aanbieden.

Aanmelden gratis gesprek