logo mkbdoorgaan mobiel

Het stichtingsbestuur

Het bestuur van de Stichting MKBDoorgaan.nl ondersteunt vanuit verschillende disciplines de activiteiten en de landelijke uitrol van MKBDoorgaan.nl.

Andries Greiner (voorzitter)

andries-greiner

Andries Greiner is voormalig gedeputeerde economische zaken van de Provincie Flevoland. Daarvoor was hij als directeur van IVIO (uitgeverij/opleidingsinstituut) twintig jaar ondernemer. Van oorsprong is hij onderwijsman: leraar Nederlands aan scholen voor lager en middelbaar beroepsonderwijs.

Arthur Tolsma (secretaris/penningmeester)

arthur-tolsma

Op een gegeven moment kom je op de leeftijd om je kennis te delen. Arthur Tolsma (1980) doet dat wat eerder dan de meeste mensen, misschien wordt zijn verhaal daardoor zo gewaardeerd. Na zijn intensieve ervaringen met ondernemerschap, innovatie en pitchen is hij nu actief als coach, trainer, spreker en presentator.

Simone Mensink

Simone Mensink

Simone is bedrijfskundige en in 2000 gestart als management trainee bij de ING. Sindsdien heeft zij brede ervaring opgedaan in zowel het particuliere als zakelijke domein van ING. Hierbij heeft zij verschillende managementfuncties bekleed bij Nationale Nederlanden, het toenmalige Postbank en ING Bank.

Michaël van Straalen

michael van straalen

Michaël van Straalen (1956, De Bilt) is sinds 1 september 2013 (waarnemend) voorzitter van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland. Sinds 2007 al is hij vice-voorzitter van de ondernemersorganisatie en voorzitter van de Koninklijke Metaalunie.