logo mkbdoorgaan mobiel

Doorverwijzen

Van accountant tot arts, en van relatiebeheerder bij de bank tot relatietherapeut: er zijn veel mensen rond een ondernemer die kunnen onderkennen dat hij of zij behoefte heeft aan hulp of ondersteuning. Het kan zijn dat er al een (financieel) probleem is, maar ook de onmogelijkheid om groeifinanciering te krijgen, kan een ondernemer uiteindelijk in de problemen brengen. Hoe eerder de ondernemer een dreigend probleem ook zelf herkent, hoe beter dat is voor het bedrijf. 

Vroegsignalering

Hoe langer een probleem de mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen, hoe lastiger het wordt om nog hulp te bieden: vroegsignalering is dus van het allergrootste belang. Daarom wil MKBDoorgaan.nl ook graag samenwerken met partijen die vanuit hun professie te maken hebben met ondernemers, en zo wellicht zicht hebben op problemen die zich bij de onderneming ontwikkelen, of die zouden kunnen ontstaan omdat groei van het bedrijf niet mogelijk lijkt. 

U kunt ons, maar vooral de ondernemer die in de problemen dreigt te komen, helpen door hem of haar te attenderen op MKBDoorgaan.nl en de kosteloze hulp.

Help ons helpen

Dat kan door onze folders op uw kantoor beschikbaar te stellen, door een link naar MKBDoorgaan.nl op uw site op te nemen, door in uw persoonlijke contacten naar ons te verwijzen. Kortom: help ons om in de kern gezonde bedrijven weer een toekomst te bieden en te groeien. 

Meer informatie

Wilt u meer weten, of wilt u materiaal ontvangen, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Bent u accountant of boekhouder? Lees dan onze informatiebrief: Is MKBDoorgaan.nl iets voor mijn klanten?